Syvällinen asiantuntemus kiinteistötransaktioista, strategisesta neuvonannosta ja vuokrasopimusten strukturoinneista.

Räätälöimme palvelumme asiakkaidemme tarpeisiin ja ne täyttävät vaativimmatkin standardit. Olemme toimineet muun muassa lukuisten institutionaalisten sijoittajien, kiinteistökehittäjien ja pörssiyhtiöiden kaupallisena neuvonantajana.


Kiinteistötransaktiot

Palveluihimme sisältyy yksittäisten kiinteistöjen ja kiinteistöportfolioiden myyntiprosessien kaupalliset neuvonannot. Tarjoamme tapauskohtaisesti ostoneuvonantopalveluita ja osallistumme prosesseihin, jotka eivät ole julkisesti myynnissä (ns. off-market -järjestelyt). Lisäksi järjestämme yhteissijoitusstruktuureja ja lainarahoituksia.

Osana transaktioprosessia koordinoimme due diligence -prosessin ja osallistumme aktiivisesti neuvotteluihin.


Strateginen neuvonanto ja vuokrasopimusten strukturointi

Strateginen neuvonanto koskee transaktioiden valmisteluvaihetta sekä omistusaikaista ajanjaksoa. Transaktion valmisteluvaihe sisältää strategisen suunnittelun ennen sijoitusmahdollisuuden markkinointia. Nämä palvelut valmistelevat kohteen tai portfolion onnistunutta myyntiprosessia varten. Omistusaikana tarjoamme asiakkaillemme strategista neuvonantoa sekä tukea merkittäviin päätöksiin, jotka vaikuttavat kiinteistösijoituksen arvoon mahdollisen myynnin kannalta. Suoritamme myös portfolioanalyysejä sijoittajille ja kiinteistökäyttäjille.

Tarjoamme erilaisia vuokrasopimusten strukturointiin ja laajuudeltaan merkittäviin vuokrausjärjestelyihin liittyviä palveluita esimerkiksi kiinteistökehityskohteissa, uudelleenvuokrauksissa sekä myynti- ja takaisinvuokrausjärjestelyissä.