Apteekkien Eläkekassa ja Suomen Ässä-Asunnot Oy ovat 3.5.2021 tehdyllä kaupalla tulleet Yleisradion Eläkesäätiön omistajakumppaneiksi Isoon Pajaan.

Helsingissä Pasilassa näkyvällä sijainnilla sijaitseva Iso Paja on kattavasti vuonna 2018 peruskorjattu ja modernisoitu toimistokiinteistö, jossa on vuokrattavaa pinta-alaa n. 17 000 m2.

BREEAM Good -sertifioitu Iso Paja on täyteenvuokrattu muuntojoustava kiinteistö, jossa on useita tunnettuja toimijoita vuokralaisina kuten VR Group sekä Jatke Oy, joiden pääkonttorit sijaitsevat Isossa Pajassa. Myös Yleisradion Eläkesäätiön toimitilat ovat Isossa Pajassa.

Transaktion lainarahoittajana toimii OP Yrityspankki. FPP toimi Yleisradion Eläkesäätiön kaupallisena neuvonantajana myyntijärjestelyssä ja yhteissijoituksen sekä lainarahoituksen strukturoinnissa. HPP Asianajotoimisto toimi myyjän juridisena neuvonantajana ja Properta Asianajotoimisto toimi ostajien juridisena neuvonantajana.

Yleisradion Eläkesäätiö on yhteiseläkesäätiö, joka vastaa Yleisradio Oy:n ja Yleisradion Eläkesäätiön lakisääteisestä ja lisäeläketurvasta.

Apteekkien Eläkekassa on yksityisten apteekkien oma eläkevakuuttaja ja suomen vanhin eläkelaitos.

Suomen Ässä-Asunnot Oy on suomalainen perheomisteinen sijoitusyhtiö.